Actief tegen pesten

Even voorstellen

P&T Coaching is een klein maar veelzijdig coachings bureau welke zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van jongeren, scholen en hun docenten team bij het uitvoeren van hun pestprotocollen.

Denk hierbij aan vroegtijdig signaleren, bespreekbaar maken in het docenten team/management team en gesprekken met de betreffende leerlingen en hun ouders.

 

 

 

 

Mijn naam is Trijnie Strijk.

Ik ben docent Nederlands, drama, psychologie en pedagogiek, studieloopbaanbegeleider en coach in het Middelbaar Beroepsonderwijs.

Verder coach ik jongeren die gepest zijn/worden. Ik doe dit via therapeutische gesprekken en mind-tuning om het verleden een plekje te geven zodat de gepeste meer in balans komt en nieuw gedrag aanleert om uit de slachtoffer-rol te komen. Indien gewenst begeleid ik ook pesters en ook hen help ik met het aanleren van nieuw gewenst gedrag.

 

Ik ben vroeger jaren lang gepest en weet welke impact pesten heeft op het verdere leven. Ik weet ook hoeveel moeite en energie het kost om het een plekje te geven. Vanuit deze ervaring werk ik met jongeren, individueel en met groepen op scholen. Ik heb mijn praktijkervaring opgedaan als:

- kleuterleidster

- hoofdleidster van een kleuterschool

- directeur van een peuterspeelzaal

- groepsleerkracht  op verschillende basisscholen, groepen 1 t/m 8

- adjunct directeur op een basisschool

- docent op een groot regionaal opleidingscentrum

 

 

Coachen is meer dan begeleiden; coachen is je verbinden met de ware aard van ieder mens.